Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel ouder dan een jaar
Aankondiging
Running Therapie bij The Athlete Club
Soms heb je gewoon even hulp nodig, een gesprek, een spiegel, een ander inzicht om weer verder te kunnen.
Je voelt dat je patronen wilt doorbreken, maar weet niet hoe. Je loopt elke keer weer vast!
Gevoel van burn-out, overspanning, geen zin meer hebben in je dagen nemen de overhand.
Je weet diep van binnen dat het anders kan maar het lukt je gewoonweg even niet.
Herkenbaar?
The Athlete Club biedt hiervoor Running Therapie. Running Therapie is een manier om jou te helpen om dat gesprek met jezelf te voeren, jezelf een spiegel voorhouden en om andere inzichten te geven zodat je weer verder kunt.
Beweging als therapie.
Running Therapie bij The Athlete Club brengt je letterlijk in beweging, met alle gezonde effecten die dat teweeg zal gaan brengen, voor jouw lichaam en geest.
De metaforen die we samen tegen gaan komen tijdens de trainingen geven inzicht in jouw valkuilen en schijnen licht op datgene waar jij mee verder kunt.
Samen klimmen we uit dat dal!
Dat doen we in beweging, op jouw eigen niveau.
Ons programma is eenvoudig en start altijd met een ontmoeting. Hier leren wij elkaar kennen en voelen we snel genoeg of de juiste klik er is om te starten met ons programma VERBINDEN.
Laten we elkaar eerst eens ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting leren wij elkaar verder kennen. We kijken waar je fysiek staat en bespreken waar je tegenaan bent gelopen. Waarom het je even niet meer lukt! Aan het einde van de ontmoeting bespreken we samen of een vervolg een goed idee is.
Tijd om te VERBINDEN
Tijdens ons 12 weekse programma VERBINDEN maken wij een persoonlijk trainingsschema om jouw fitheid te vergroten. Wij weten door onze ontmoeting al waar je staat en starten in week 1 samen met de eerste training. Zo ontmoeten wij elkaar wekelijks tijdens een training, 12 weken lang. Daarnaast ontvang je een persoonlijk trainingsschema zodat je gedurende de week meerdere momenten zal gaan hebben om actief bezig te zijn.
Tijdens ons programma VERBINDEN is het mogelijk om 24/7 contact op te nemen met jouw Running Therapeut.
Samen en in verbinding helpen wij jou om jouw kracht te vinden zodat jij weer verder kunt!
Gesteund door wetenschappelijk onderzoek over wat beweging kan doen voor je geestelijke en lichamelijke fitheid en onze eigen ervaringen de afgelopen jaren, beloven wij jou dat bewegen jou gaat helpen om de draad weer op te pakken.
Daarom bieden wij jou ook een “niet goed, geld terug garantie!”.
Laten we elkaar ontmoeten!
Ga terug