Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Chantal van de Wal
Artikel een jaar oud
Blog
LET's GO!!!!
Het nieuwe jaar 2021 staat voor ons klaar! Ondanks de lockdown, geeft een nieuwjaar ook nieuwe kansen om jezelf en je gezondheid een boost te geven.
Regelmatig bewegen, werken aan gezonde voeding die passend is bij jouw leefstijl (en die van je gezin), voldoende slapen (7-8 uur) en reduceren van je stresslevel helpen je immuunsysteem een boost geven en behouden. En natuurlijk zal het minderen met alcoholconsumptie (en eventueel stoppen met roken) je gezondheid direct verbeteren.
Natuurlijk is bewegen/sporten van groot belang voor zowel lichaam als geest. Want een ding is nu wel duidelijk, het helpt om fit te blijven door iedere dag te bewegen (30-60 minuten) laagdrempelig, matig intensief en het liefste buiten.
Maar kijk je naar buiten en regent het of kan je even niet de motivatie vinden om te starten, dan kan muziek je daarbij enorm helpen!!! Hierbij een link naar een nummer dat mij iedere keer weer motiveert wanneer ik geen zin heb. Naast de stevige beat is ook de tekst passend om je motivatie op te pitchen!!
LET's GO!!!!!!!!!!!
Oproep: Het lijkt mij leuk om een playlist te maken met opzwepende nummers voor de trainingen. Wie helpt! Stuur mij jouw motivatienummers toe en dan kijk ik of ik het kan samenstellen tot een gave TAC-playlist.
Voor al de bovengenoemde leefstijlaspecten kunnen we je helpen met doelgerichte beweeg -en voedingsadviezen en/of coaching op maat. Samen doelen stellen, een plan maken en werken aan jezelf. Dit kan alleen of samen met een maatje!! Neem hiervoor contact met ons op.
Veel succes en Let's go!!
Lijst met verwijzingen
Ga terug