Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Training & Corona 17 nov
Inleiding:
De nieuwe corona maatregelen zijn bekend. Deze bieden mogelijkheden voor onze trainingen. Deze leggen wij hieronder graag aan jullie uit.
Wij voelen ons verantwoordelijk om de verspreiding van het coronavirus niet verder op te laten lopen. Maar wij voelen ons ook verantwoordelijk om trainingen aan te kunnen blijven bieden om zo jouw fitheid te behouden of te vergroten. Maar vergeten ook niet dat juist de verbindingen tussen mensen binnen onze club enorm belangrijk zijn.
Ons antwoord op het coronavirus is: Continuïteit in bewegen om fit te blijven, verbinding op 1,5 mtr afstand. Zo zorgen wij samen voor een sterker immuunsysteem!
Dus zolang er mogelijkheden zijn om trainingen te geven blijven wij dit doen!
De maatregelen van de overheid.
 • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
 • Maximaal 4 personen mogen met elkaar sporten in een groep (1,5 meter afstand).
 • Groepjes van maximaal 4 personen is exclusief trainer.
 • Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden, er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes, de groepjes niet mengen.
 • Er gelden voor buiten geen maximale aantallen.
Organisatie training, hoe werkt het:
 • Stap 1:Neem de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, was je handen, kom niet naar de training bij een verkoudheid, etc.
 • Stap 2:Kom naar de training en vorm samen met een andere atleet een duo op 1,5 meter afstand van elkaar (dus max. 2 atleten per "groepje".) Dit blijft de gehele training jouw trainingsmaatje. Je mengt je niet met atleten uit een ander groepje. (Maak een duo met een atleet van ongeveer gelijke sterkte. De trainer kan je hierbij helpen.)
 • Stap 3:Zorg altijd voor minimaal 10 mtr afstand tot een ander duo. Deze 10 meter is bedoeld als duidelijke afbakening tot een ander duo en om groepsvorming te voorkomen.
 • Stap 4:Een trainer kan ervoor kiezen om een duo bijvoorbeeld in te delen op kleur doormiddel van een klappolsbandje. Dit verduidelijkt de afbakening van de duo's.
 • Stap 5:Blijf tijdens de training alert op de afstand tot je mede atleten. (1,5 mtr) en blijf ook alert op de afstand tot een ander duo (10 mtr), afbakening door afstand.
 • Stap 6:Respecteer de keuze van de trainer in zijn/haar organisatie geef hem/haar de ruimte om eea in goede banen te leiden.
LET OP: Groepsvorming is met de huidige maatregelen verboden. Dus vorm bij aankomst een duo en pak samen voldoende ruimte tot de anderen. De trainer zal per duo instructies geven.
Zo proberen we er samen top trainingen van te maken!!! Wij willen namelijk heel graag trainingen aan blijven bieden. Alleen door nu samen alert te zijn op de afstand van elkaar kunnen wij blijven trainen. Wij weten zeker dat we dat fixen!
Zelf de maatregelen nog even nalezen? Rijksoverheid.
Lijst met verwijzingen
Ga terug