Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Aankondiging
Swim to Fight Cancer
Hoi Tactleten, mijn naam is Jeroen Pater heel af en toe mag ik de training van Michel wel eens overnemen dus de kans is groot dat jullie mij kennen al hebben we elkaar al een tijdje niet getroffen op de hardlooptraingen want helaas ben ik afgelopen jaar herhaaldelijk geblesseerd geweest waardoor hardlopen geen optie was. Eind 2022 was ik er behoorlijk chagrijnig van en heb ik me opgegeven voor een cursus open water zwemmen in de Vinkeveense plassen, waarbij ik de laatste training zonder zwempak in water van 7graden heb gezwommen, brrrr.
Het was een begin van een nieuwe uitdaging waarbij ik veel ben gaan zwemmen, in open water maar ik heb ook prachtige nieuwe zwembaden opgezocht zoals bijvoorbeeld het mooie 50 meter buitenbad in Heiloo. Al dat zwemmen heeft me i.c.m. fysiotherapie ook geholpen om de klachten te verminderen, ik hoop in september weer eens aan te sluiten voor een hardlooptraining.
Maar eerst ga ik nog een zwemuitdaging aan op 10 september, en ga ik in Nijmegen 3 kilometer zwemmen voor Swim to Fight cancer om geld op te halen voor dit goede doel. Ik zou het heel leuk vinden als je mij wilt sponsoren en daarmee Fight cancer wilt helpen met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.
Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar!
Tot ziens bij de hardlooptrainingen en met sportieve groet, Jeroen
Ga terug