Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Scroll naar beneden
Michel de Vries
Artikel een half jaar oud
Evenementen
The Athlete Club Competition
Wij gaan starten met iets nieuws voor al onze leden!
The Athlete Club Competition is een nieuwe manier om de strijd aan te gaan met jezelf of met jouw loopmaatje. Bedoeld om jou het hele jaar door fit te houden en doelen te geven zodat je niet doelloos aan het trainen bent ;)
Wij gaan in totaal 9 competities (wedstrijden) wegzetten. 8 in Heerhugowaard en 1 op het strand in Bergen aan Zee. Naast de 7 hardloopwedstrijden in Heerhugowaard voegen wij daar 1 AMRAP (As Many Rounds As Possible in 20 minuten) aan toe. Specifiek om jouw krachtuithoudingsvermogen te meten.
Je kunt alle afstanden en de AMRAP vinden via de linkjes eronder. Staat het linkje er nog niet dan voegen wij deze later toe.
Elk jaar organiseren wij kleine evenementen om deze afstanden heen. Je kunt je hiervoor eenvoudig inschrijven via tickets in ons webshop. Jij krijgt hiervoor een herinnering van deelname, eeuwige roem en helpt ons om kleinschalige maar super toffe evenementen voor onze Tactleten neer te zetten. Hieronder zie je exact in welke maanden wij de competitie jaarlijks organiseren. Ook zal je deze terugvinden in onze hardloopagenda.
Januari
10K
Maart
3K
Mei
1K
Juni
3 in 1: 200 meter, 400 meter, AMRAP
Augustus
Strand Opgang Beach Race #SOBR
October
Mega Irritante Bidon Race #MIBR, De route op STRAVA.
December
Nu is het voor jou mogelijk om zelf persoonlijke records neer te zetten op deze afstanden/routes. Je vindt ze terug op STRAVA in een overzicht en je kunt jezelf vergelijken met andere Tactleten.
Tijdens de trainingen gaan wij hier meer aandacht aan besteden en wij organiseren door het hele jaar heen kleine evenementen gekoppeld aan deze competitie.
Wij hebben enorm veel zin om hiermee te starten. Je vindt alle data voor deze evenementen in onze agenda onder evenementen op onze website.
Kan je ze nu nog niet vinden blijf deze pagina dan goed in de gaten houden want wij voegen hier steeds nieuwe informatie aan toe.
Ga terug