Het lijkt erop dat Javascript uitgeschakeld is.
Deze feature is noodzakelijk voor de website ervaring.

Hulp nodig?
Michel de Vries
Artikel een jaar oud
Aankondiging
Schager Wijkenlopen 2023
Dit jaar mogen wij 3 Schager Wijkenlopen organiseren. Daar hebben wij super veel zin in. 3 wijken, 3 data, 3 afstanden. Op donderdag 1 juni starten wij in de wijk Groeneweg. Donderdag 8 juni ga je ons vinden in de wijk Waldervaart en op donderdag 15 juni sluiten wij af met de wijk Muggenburg. Inmiddels hebben wij de routes gelopen, een beetje aangepast en de startlocaties gewijzigd.
Net zoals jullie gewend zijn van de vorige jaren is het een laagdrempelige loop waar iedereen, van jong (groep 3 t/m groep 8) tot oud welkom is.
Een echte funrun door de wijk. Waar de recreatieve en de fanatieke hardlopers elkaar ontmoeten.
Meedoen voor de lol of juist om een keer keihard door de wijk te lopen.
Voor jongeren van groep 3 t/m groep 8 is er een afstand van +/- 2,5 kilometer (1 ronde). Lukt het jou om alles achter elkaar hard te lopen? Of wil je ook af en toe een stukje wandelen? Alles is goed tijdens deze funrun! Je kunt alleen lopen, samen met een vriendje/vriendinnetje, met je ouders of misschien heb jij wel een sportieve opa/oma die je kunt uitdagen om mee te doen. De kidsrun is gratis. Inschrijven is niet nodig. Kom 10 minuten eerder (dus om 18:50 uur) en doe mee met de gezamenlijke warming-up. Na de Warming-up zal de start (19:00 uur) plaatsvinden en kom jij na +/- 2,5 kilometer over de finish.
Vanaf 12 jaar mag je meedoen met de +/- 5K (2 ronden) en vanaf 16 jaar mag je meedoen met de +/- 10K (4 ronden) Check snel onze shop en schrijf jezelf in door een ticket te kopen.
Meedoen aan de 5K of 10K kan alleen met deze online inschrijving.
  • Stap 1: Maak gratis een nieuw eigen account aan of log in op jouw bestaande account.
  • Stap 2: Log in en koop een ticket in onze shop.
  • Stap 3: Je ontvangt nu de factuur in jouw mailbox (of spambox), dit is tevens jouw bewijs van inschrijving.
  • Stap 4: Meld je op de dag van de Schager Wijkenloop bij de inschrijvingstafel.
  • Stap 5: Zorg dat je op tijd in het startvak staat.
  • Stap 6: PANG het startschot, succes met jouw 5 of 10K!
Hieronder vind je alle informatie over de routes, de startlocaties, de starttijden en de link naar onze webshop voor de tickets.
Zien wij jou in de wijk?
LET OP: Je loopt altijd mee op eigen risico! Begeleiding vanuit ouders/verzorgers is gewenst tijdens de kidsrun. Ouders/verzorgers lopen dan uiteraard gratis mee tijdens de KIDSRUN
Informatie:
Ga terug